Premis

13.6.08




La Maria de La menta fresca ens ha atorgat aquest meme, li agraïm profundament perquè ens fa molt il·lusió, sobretot les seves paraules de dedicatòria:

A La Quinta de Luculus, pel sentit de l'humor que desprenen quan els visites, que tot acompanya i perquè si no hi fossin, tindrien que crear-se.




Atorgat per Olles i somriures, que els donem les gràcies, ens afalaga molt. Olles i somriures que no deixeu de sonriure, que ens alegreu cada dia una miqueta més, que sempre esteu allà. Gràcies de nou!




Aquest meme arriba de l'Eva, a qui agraïm poder conèixer un xic més i oferir-nos la possibilitat que també ho feu vosaltres amb nosaltres.


Aquest premi ens ha fet una especial il·lusió i ens l'ha atorgat el Javi de La cocina de Javi.



Aquest altre de la Carmen, de Recetas de Carmen que ens ha fet molta molt gràcia!



I aquest, ens ha premiat la Vanesuky de Vanesuky entre fogones, que ens emociona perquè tantes vegades comenteu que us agrada la nostra música...



De nou Vanesuky entre fogones, que l'anomenarem Presidenta del nostre club de fans ;)



Un altre de La cocina de Javi, que també l'anomenarem President del nostre club de fans, i no, l'olla està al seu lloc i no se n'ha anat: efectivament hi ha dos flamants Presidents, és la manera més paritària que coneixem.

Ens han atorgat un nou premi -Cocina por afición-, que agraïm moltíssim i que us el dediquem de tot cor:




MOLTES GRÀCIES!!!!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design