HEMC # 36 Sopa Thai

22.9.09




Cuinetes al mercat flotant de Damnoam Saduak (Tailàndia)



Ingredients per a 4 persones:

 3 pots de llet de coco, per cuinar
 filets de pollastre
 enciam
 1 pastanaga
 1 carbassó
 1 tomàquet madur (opcional)
 2 tiges de lemonn grass
 2 coralets
 Sal
 ¼ l d’aigua

Preparació:
Infusionar en el quart de litre d’aigua les tiges del lemonn grass i els dos coralets. Colar-ho i reservar l’aigua.

Tallar en juliana el carbassó, el tomàquet, l’enciam i la pastanaga i barrejar-ho. Reservar-ho.

En una olla posar a bullir la llet de coco, els filets de pollastre tallats en juliana, la sal i l’aigua resultant de la infusió. Un cop ha bullit, no cal gaire estona, afegir les crudités. Remenar un xic i retirar, perquè les crudités han de tenir aquell punt de cru.

Suggeriments:
 Esperar fins el darrer moment per afegir les crudités perquè es panseixen ràpid.

Notes:
 També serveix una bossa d’amanida preparada.
 El lemonn grass en hi ha de fresc, de congelat i en conserva. Us recomanem el congelat, el fresc sempre es troba assecat i sense olor i el de conserva tampoc aromatitza suficientment. El congelat preserva les propietats organolèptiques més adients a la recepta.
 El lemonn grass i la llet de coco ho trobareu en botigues orientals. Compte amb la llet de coco perquè en hi ha per fer postres, interessa que sigui la de cuinar.
 La gràcia de la recepta rau en el picantó de boca -no només, però-, en podeu prescindir però li traureu aquell toc.

2 comentaris

  1. Quin look més bonic!! :) M'agrada molt!
    I aquesta recepta de pollastre amb coco, m'encanta!!
    La foto, quin luxe! ;)
    Petons!

    ResponElimina
  2. Mercè:
    Moltíssimes gràcies, ens feia falta un bon reciclatge. La recepta és molt fàcil de fer a casa i molt agraïda.
    Petons,
    maragda

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design