

Ingredients:
o 1 kg de farina
o 1 punta de sal
o 1 i ½ l d'aigua tèbia
o 1 cullerada de mantega
Preparació:
Barregem la farina amb la sal i la mantega. Farem una massa a la que anirem afegint de mica en mica l'aigua que admeti fins que tinguem una massa homogènia i que no s'enganxi als dits.
Deixarem reposar la massa ben tapadeta amb un drap durant uns 30 minuts. Passat aquest temps ho dividirem en boles de la mida d'un ou i les estirarem amb el rodet, espolvorejant farina per a què no s'enganxin i fins que quedin el més fi possible i circulars.
El darrer pas es posar a coure en un planxa o paella que estigui prèviament escalfada. Quan apareguin unes bombolles petitones donem la volta als chapatis i els acabem de coure fins que estiguin fets del tot.
Notes:
o S'aconsella untar amb oli d'oliva per a que no s'enganxin uns chapatis als altres i també resulten més gustosos.
-------------
Quand tu regarderas le ciel, la nuit, puisque j’habitarai dans l’une d’elles, puisque je rirai dans une d’elles, alors ce sera pour toi comme si riaient toutes les étoiles. Tu auras, toi, des étoiles qui savent rire.
Antoine Saint-Exupéry: Le petit Prince
Molt fàcil de fer. Igual m'atreveixo, mira que el pa em fa respecte, no se perquè.
ResponEliminaSalut!!!
Fàcil sí que ho és, sí, entre nosaltres, la Sonia no només ens ha fet arribar la recepta, el fa habitualment, així que si una xavaleta d'11 anys pot...
ResponEliminaSalut!
Aquest pà te una pinta increible!!
ResponEliminaUna pregunta, com fas perque quan donis a imprimir et seleccioni directament només la recepta???Porto setmanes intentant-ho, t'agrairia molt que m'ajudessis.
Petons guapa.
Gràcies!!
Sí que està molt bo!
ResponEliminaT'envio un correu perquè és una mica llarg...
Petons