Petit Suís amb fruita natural (continuació)

13.12.08







En una entrada anterior us inseríem la recepta del Petit Suís avui us posem un suggeriment nou: fer-ho amb fruita fresca.

Subtituir la gelatina de maduixa per un sobre de la neutra, valorar si es vol augmentar la quantitat de sucre (las gelatines de sabor en duen) a 130 gr. i la fruita desitjada neta, al voltant de mig kilo. Així que els ingredients quedarien així:

Ingredients:
o 1 terrina de formatge (tipus Philadelphia)
o ½ kg de fruita: maduixes, pinya, etc.
o 200 ml de nata
o 130 g de sucre
o 1 sobre de gelatina neutra (p.e. Royal)
o ¼ l d'aigua

--------------

També vam fer un recorregut de la mateixa recepta per diferents blocs i us avançavem que teníem la intuició que n'hi havia d'haver més...

De pinya:
o Postre y café. Cocina fácil

De gerds:
o Los experimentos de Carmen

De maduixes naturals:
o Mi rinconcito soleado

De xocolata:
o Secretos de cocina, enyesques y algo más
o Cocina fácil sin gluten

Altres:
o Un poco de todo
o Las recetas thermomix
o Cannelle et Vanille
o Tartelette
o Super receitas

1 comentari

  1. Per correu electrònic la Mª Teresa, des d'Andorra, ens fa un suggeriment: el petit suís amb COMPOTA DE POMA CASOLANA. Deu estar per llepar-se els dits!

    Moltes gràcies.

    ResponElimina

Moltes gràcies pels vostres comentaris que sempre ens agrada rebre.

Advertim que els comentaris amb contiguts ofensius i poc respectuosos seran retirats.

Besets!

Tradueix-m'ho al:

Pinterest

Instagram

Entrades populars

© la quinta de luculus
blog design by Elai Design